Reiki

 

Reikin avulla tapahtuu luonnollista paranemista. Reikin löytäjä on tri Usui, japanilainen, ensimmäinen reikillä hoitoja tehnyt henkilö.

Syntyjuuret Reikille juontuvat ikivanhoista tiibettiläisistä ja kiinalaisista parannustraditioista hoitaa käsillä koskettamalla. Energiavirtaus aktivoituu kosketuksessa. Reikienergiaa siirtyy hoitajaln kautta kämmenien ja käsien ulkosyrjien kautta hoidettavaan. Reikienergia hakeutuu siihen kohtaan elimistössä, mikä on tärkeysjärjestyksessä päällimmäisenä. Vastaanottaja itse päättää, paljonko energiaa hän on valmis vastaanottamaan. Reikohoitaja on viritetty kanavoimaan tätä puhdistavaa ja tasapainotettavaa energiaa. Viritys tapahtuu erikseen reikikoulutuksessa. Energia siirtyy kehon kaikkiin osiin, niin että kaikki chakrat, meridiaanit, elimet, tunnetaso, mielentaso hyödyntyvät Reikistä parhaalla katsomallaan tavalla.

Reikiä voi hyödyntää kaikessa. Sitä voi käyttää ihmisin, puhdistamassa tunne- ja ajatuspuolta, tukahdutteja tunteita, ja asioihin, tapahtumiin, huoneeseen, esineisiin, eläimiin.
Reikillä voi hoitaa ennakkoon ja jäljestäpäin, reikillä voi tehdä kaukohoitoa.
Reiki vaikuttaa kokonaisuuteen täydellisesti. Sillä hoitaminen voi olla elämäntapa, hoitaa myös itseään.
Hoidettaessa suotuisa vaikutus säteilee ympäristöön, harmonisoi ja antaa positiivista energiaa ja hyvinvointia.
Reiki liittyy sydämen energioihin ja sitä sanotaan universaaliksi rakkaudeksi.
Joissakin Euroopan maissa se on osa terveydenhoitojärjestelmää ja sitä käytetään koululääketieteen rinnalla nopeuttamassa tervehtymistä ja vähentämässä lääkkeiden käyttöä.

 

TRI USUIN ELÄMÄNASENTEITA REIKIN KÄYTTÄJILLE

JUURI TÄNÄÄN OLE ONNELLINEN JUURI TÄNÄÄN ODOTA PARASTA OLE YSTÄVÄLLINEN KAIKILLE OLENNOILLE ANSAITSE LEIPÄSI REHELLISESTI OLE KIITOLLINEN MONISTA OSAKSESI TULLEISTA SIUNAUKSISTA